• Phone: +389 (70) 366 993
  • Email us: Ernest.beqiri@megaplan.com.mk
  • Working Hours: 09:00-16:00

MEGaplan

Urban planning department in Gostivar

Ndermarrja Megaplan Projektim eshte lider ne biznesin e ndertimit, projektim, mbikqyrjes dhe revizionit në Gostivar dhe ne regjion, themeluar ne vitin 2006. Kompania fokusohet tek ndertimi dhe projektimi i objekteve te banimit kolektiv dhe individual, por edhe ato te industrise.
Contact Us Now

About Megaplan

Ne e vlerësojmë interesin tuaj për Megaplanin. Këtu mund të lexoni më shumë rreth nesh, çfarë ne bëjmë në punën e përditshme, historinë dhe rritjen e Megaplanit dhe asaj çfarë synojmë të arrijmë në të ardhmen.

Biznesi ynë është fokusuar në krijimin e vlerave ndërtuese, ekonomike
dhe sociale në tregjet ku ne veprojmë.
Ne krijojmë vlera dhe standarde të reja në ndertimtari posaçërishtë në projektimet dhe realizimet sipas nevojave të kohës duke mbrojtur edhe ambientin për rreth nesh duke ndërtuar jetën këtu në vendin tonë me standarde te Bashkimit Europian.

Read more

Interior Expertise

Që nga momenti kur e keni fituar dhomen tuaj deri në ditën kur vizioni juaj bëhet realitet, ne jemi këtu për suksesin tuaj, duke imagjinuar, krijuar dhe hartuar çdo hap të rrugës.

Awards Winning

Në vazhdimësi synojmë të ruajmë të njëjtën performancë të suksesshme duke u zhvilluar në cilësi, duke u përfshirë në sektorë të tjerë të ekonomisë

Affordable Price

Ne punojmë për të përmbushur politikat tona në kuadër të përmirësimit të jetës dhe zhvillimit të komunitetit, mbrojtjes së ambientit, pasurimit kulturor dhe edukimit në çdo zonë ku jemi të pranishëm me kompanine dhe punonjësit tane.

0

Projects Complete

0

Since

0

Feauture Projects

0

Our Team

Are you ready to makeover your home?

error: