• Phone: +389 (70) 366 993
  • Email us: Ernest.beqiri@megaplan.com.mk
  • Working Hours: 09:00-16:00

About

Ndermarrja Megaplan Projektim


Ndermarrja Megaplan Projektim eshte lider ne biznesin e ndertimit, projektim, mbikqyrjes dhe revizionit në Gostivar dhe ne regjion, themeluar ne vitin 2006. Kompania fokusohet tek ndertimi dhe projektimi i objekteve te banimit kolektiv dhe individual, por edhe ato te industrise.

Ne e vlerësojmë interesin tuaj për Megaplanin. Këtu mund të lexoni më shumë rreth nesh, çfarë ne bëjmë në punën e përditshme, historinë dhe rritjen e Megaplanit dhe asaj çfarë synojmë të arrijmë në të ardhmen.
Biznesi ynë është fokusuar në krijimin e vlerave ndërtuese, ekonomike
dhe sociale në tregjet ku ne veprojmë.
Ne krijojmë vlera dhe standarde të reja në ndertimtari posaçërishtë në projektimet dhe realizimet sipas nevojave të kohës duke mbrojtur edhe ambientin për rreth nesh duke ndërtuar jetën këtu në vendin tonë me
standarde te Bashkimit Europian.
Ne punojmë për të përmbushur politikat tona në kuadër të përmirësimit të jetës dhe zhvillimit të komunitetit, mbrojtjes së ambientit, pasurimit kulturor dhe edukimit në çdo zonë ku jemi të pranishëm me kompanine dhe punonjësit tane.
Edhe në vazhdimësi synojmë të ruajmë të njëjtën performancë të suksesshme duke u zhvilluar në cilësi, duke u përfshirë në sektorë të tjerë të ekonomisë dhe duke zgjeruar gjeografikisht shtrirjen e Megaplanit.
Besoj dhe dëshiroj që të gjeni në faqen tonë të internetit informacionin që kërkoni. Gjithashtu, ju lutem të mos hezitoni të na kontaktoni nëse do t’ju duhet më shumë informacion.

Ernest Beqiri
Ceo & Co-founder

John Smith

Project Manager

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Michael Dennis

Creative Director

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Sarah Michelle

Creative Staff

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Katty Wilson

Project Manager

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Customer Says

error: